Is het tijd om je zelfverwijt los te laten?
Wil jij liefdevoller met jezelf in gesprek?
Is het tijd om te groeien in plaats van jezelf te blokkeren?

Strenge zelfkritiek, denken vanuit goed en fout, kapot analyseren en jezelf straffen of pushen. Het klinkt ernstig, eigenlijk doen we het allemaal wel een beetje.  Jezelf uitdagen is positief. Je kunt jezelf zo streng bekijken dat je jezelf blokkeert. Je blijft in je hoofd hangen, komt niet in de actie en blijft hangen op hetzelfde punt.

Nergens voor nodig mooi mens! Wat als jij jezelf eens zou zien als een mens dat door vallen en opstaan leert. Een vriend waar je liefdevol mee communiceert. Iemand waar je graag samen mee door dit leven reist.

Is dat wat jij wil? Dan is deze workshop voor jou.

Je pakt de regie en verantwoordelijkheid over jouw gevoel en de situatie waardoor je jezelf eruit bevrijd. Je doorbreekt de negatieve gedachten en gevoelenscyclus en kiest om jezelf te vergeven. Je maakt nieuwe ruimte.

Wat is er mogelijk als je jezelf de liefdevolle ruimte geeft om te groeien?

Data: 18 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei en 10 juni

Vertrouwen in jezelf door te doen, te ervaren en je eigen flow te ontdekken.

liefdevol

Laat je zelfverwijt los.

19.30 uur - 21.00 uur

In een warme verbinding je eigen uitdaging aankijken

Liefdevolle aanwezigheid –  als je gewend bent om heel kritisch naar jezelf te zijn kan het lastig zijn om te schakelen naar een liefdevolle blik en liefdevolle communicatie. Je weet nog niet zo goed hoe je door je eigen verwijt heen komt. Ik ben in deze workshop aanwezig om de brug voor je te zijn. Met mijn liefdevolle en oordeelloze energie neem ik je mee. 

Weten waar je aan toe bent – Na je bestelling ontvang je het werkboek ‘Laat je zelfverwijt los.’ Hier kan je zelf rustig in lezen. Je weet precies waar ik het over ga hebben en waar ik je in de workshop in mee ga nemen.

De kracht van samen – Ken je de kracht van samen een veld van energie neer zetten? Waar mensen samen de intentie zetten om los te laten en zichzelf te helen ontstaat er een kracht die groter is dan die van één. Die ruimte gebruiken we in de workshop Liefdevolle communicatie.

Kies jij om liefdevoller naar jezelf te zijn?

Investering:

€14,95

Testimonials

"Margot heeft het talent om precies aan te voelen wat nodig is in de energie die ik uitstraal. Liefdevol en zonder oordeel spiegelt ze de processen waarin ik me bevindt. Ze is daarin ook altijd eerlijk en respectvol. Ze zal me nooit willen ''redden'' maar geeft inzichten over mijzelf om mijn eigen kracht aan te boren, mijn eigen eigen sterke rots te zijn door me te stimuleren en te motiveren het zelf te doen en daarin ook het volste vertrouwen mee te geven en dat is iets waar ik super dankbaar voor ben."
Roos Barnhoorn