Je eigen balans vinden door bewustzijn, jezelf te ervaren en steeds weer je eigen flow te ontdekken.

Jouw universum, de keuze om je leven bewust te creëren.

Je eigen balans vinden door bewustzijn, jezelf te ervaren en steeds weer je eigen flow te ontdekken. Jouw universum de keuze om je leven bewust te creëren. 

Ben je druk met het dagelijks leven en loop je jezelf voorbij?

Verlies je per ongeluk steeds je gezonde balans in het dagelijks leven?

Wil jij wel maar ben je bang dat je niet serieus genomen wordt,
afgewezen of misschien zelfs gestraft als jij volgens je eigen balans leeft?

Waar heb jij behoefte aan?

maar HOE dan

Uit je hoofd in de actie

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je de regie over je leven maar beland je vaak in je hoofd, uitstellen of afleiding?

Jij zoekt een startpunt. Iemand die je helpt uit je hoofd en in je eigen focus, actie en flow te stappen.

Het liefst op een simpele manier zodat je niet overweldigd wordt door alles wat je zou moeten doen voordat je kan beginnen.

een rust moment en een goed gesprek (2)

Ik wil aan de slag

Jij loopt tegen jezelf aan. Rot, maar waar. Je verlangt naar iemand die met je mee kijkt, loopt en ziet waar je vastloopt. 

De kern? Jij hebt de wereld iets te brengen. Je weet alleen niet HOE. Al spring je hoog of laag, jij loopt vast.

Je bent stressgevoelig, vind het spannend om aan de slag te gaan, zoekt met je energie en weet niet waar je moet beginnen. 

 Boven alles wil je die blokkerende bewijsdrang voorbij en gewoon lekker leven op je eigen manier. Je hebt geen zin meer in uitstel, JIJ WIL NU AAN DE SLAG!

Copy of Copy of maar HOE dan (1)

Ik wil je leren kennen

Leuk al die mooie woorden maar jij wil me gewoon leren kennen. 

Van een veilige afstand kunnen kijken wie ik ben en wat ik doe. Ik snap je, ik stap ook niet zomaar bij iemand in. 

Je kunt beginnen bij het volgen van mijn social media. Daar ontdek je wie ik ben, wat ik doe en of ik enigzins bij je zou passen. Veel plezier mooi mens! 

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben Margot Peters...

Leven, werken, liefhebben en gezond zijn vanuit je eigen hart, in een wereld vol chaos, stress en verwachtingen. Vrij intens, voordat je het weet ben je uitgenodigd om met de dagelijkse dag mee te flowen en geleefd te worden.

Ik help ik mensen scherp op zichzelf en hun eigen hart afgestemd te blijven en van daaruit de energie neer te zetten die ze willen zijn en ervaren in de wereld. Met behulp van edelstenen laat ik mensen zelf hun leven, obstakel, relaties en keuzes zichtbaar te maken. Met behulp van praktische coaching, een goede wandeling, inzicht gevende sessie en energiewerk laten we je energie weer stromen.

Weer durven flirten en spelen met jezelf, het leven, relaties en je energie zodat je gezonder, veerkrachtiger en blijer leeft, dat is het doel. Als opgeleid persoonlijk begeleider, ervaringsdeskundige, maatschappelijk werker en energiewerker combineer ik alles wat ik ben in mijn coaching.

Leg het contact met jezelf, je bewustzijn, zelfherstellend vermogen en wijsheid. Leer en geniet van het leven. Dat, is volgens mij ons grootse doel op aarde.  Het brengt duurzame ontspanning, gezondheid en geluk.

Jouw universum, de keuze om jouw leven bewust te creeren.

Download de gratis audio!

Kom in
Zachte & Geïnspireerde Focus

Na het luisteren van deze audio weet je direct weer waar je staat. Daarop kan je gerichte keuzes maken. Vanuit deze helderheid weet je welke stappen je gaat zetten. Dat wat niet past bij je dromen kan je laten. Daardoor ontstaat nieuwe ruimte. Je bent uit je hoofd, terug in je flow.