Jouw Universum helpt je als sensitief mens
de sleutels te vinden die leiden tot
een ontspannen leven waarin je 'gewoon' jezelf bent.

Jouw Universum helpt je als sensitief mens de sleutels te vinden die leiden tot een ontspannen leven waarin je ‘gewoon’ jezelf bent.

Jij vind je weg wel met je wijsheid & intuïtie.
Je voelt waar je op welk moment moet zijn.
Als... je goed afgestemd blijft op jouw visie

… maar je bent regelmatig afgeleid door het dagelijks leven.

Je bent geïnspireerd door het leven, enthousiast. Liefdevol, betrokken en dienstbaar.
Je bent leergierig en verlangt naar diepgang.

Sensitief, met al zijn voor- en nadelen. Gevoelig voor fijne, mooie prikkels. jij kan intens genieten van de kleine dingen des levens. Je floreert in een  aanmoedigende, positieve omgeving. Als mensen je positief ontmoeten dan tillen jullie elkaar op.

Je bent ook extra vatbaar voor negetieve prikkels. Voor overprikkeling, angst, schaamte en vermijding. De ervaring leert dat je soms  iet wat te enthousiast  bent voor jezelf en anderen.
Daarmee ga je over je eigen grenzen en sta je weer stil. Je hoofd is vol en je lijf is moe.

Hoe kan ik je helpen?

Jouw universum is dé plek voor de sensitieve mens. Leer geinspireerde en zachte focus vinden, kom je ontladen of verbind je met een heerlijke community. Hier vind je alle ingrediënten om je als sensitief mens je weg in de wereld te vinden.

Ik help je de sleutels te vinden die leidden tot het vinden van een fijne verbinding met jezelf  én anderen. Dat geeft nieuwe vrijheid.

Deze sleutels vond ik met behulp van  mijn studie maatschappelijk werk, een carrière in de geestelijke gezondheidszorg & persoonlijke begeleiding, mijn eigen levenservaring en diverse trainingen in bewustzijn en verdieping in de wetenschap achter HSP.

Waar heb je behoefte aan?

45265685_260196934696771_691404312051449856_n

Focus van binnenuit

Weet je niet welke kant je op wil? Lijkt het alsof het leven jou leidt in plaats van andersom? Deze audio helpt jou af te stemmen op de stroom in jou. Wedden dat jouw helderheid en eigen kracht dichterbij is dan je denkt?

20200202_162921

Rust in mijn hoofd

Je staat volop in de creatie van je visie. Je weet dat je achter het stuur zit in je eigen leven. Je bent even kwijt waar je staat in het geheel. Oud en nieuw danst door elkaar en je verlangt naar helderheid. Helderheid om de volgende stappen vanuit de juiste energie te zetten.

simpel

Ik wil gewoon
mezelf zijn

Je verlangt ernaar om jezelf te zijn. Als je gaat zitten om je eigen waarheid in de wereld te zetten loop je vast. Hoe vang je jouw gevoelens en ideeën in woorden? Waarom krijg je niet voor elkaar wat je graag wil:  zonder schroom zichtbaar zijn.


Jouw universum, de keuze om jouw leven bewust te creeren.

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben Margot Peters...

Ooit was ik een meisje dat ‘Ik ben mezelf‘ vanzelfsprekend vond. Als klein meisje stond ik onbevangen in de wereld. Ik was er vol van overtuigd dat de wereld werkte zoals ik hem voelde. Daar ging ik hard mee op mijn bek en stond weer op. Dezelfde waarheid, iets minder naief.

Ik leef op mijn eigen manier

Met ieder moment dat ik heb opgeruimd heb ik meer ruimte gekregen om mezelf te zijn. Ik durf om mezelf te lachen en te huilen. Ik kan mijn grenzen en wensen aangeven. Ik verstop mijn mening niet meer. Ik kan zelfs aanwezig zijn in de spanningsvelden van anderen.

 

Nu sta ik iedere dag op om die creativiteit, het enthousiasme en de onderzoekende, lerende en actiegerichte geest weer te bevrijden in mensen.

De opgedane levenservaring als basis gebruiken waarop je jezelf neerzet. Je weet dondersgoed wie je bent en wat je nodig hebt.

Ik ben er om je de moed, het vertrouwen en de missende handvatten te geven om te doen wat je voelt, leven op jouw eigen manier.

Download de gratis audio!

Kom in
Zachte & Geïnspireerde Focus

Na het luisteren van deze audio weet je direct weer waar je staat. Daarop kan je gerichte keuzes maken. Vanuit deze helderheid weet je welke stappen je gaat zetten. Dat wat niet past bij je dromen kan je laten. Daardoor ontstaat nieuwe ruimte. Je bent uit je hoofd, terug in je flow.