Vertrouwen op jezelf door te doen, jezelf te ervaren en te ontdekken dat jij veel meer kan dan je denkt.

Vertrouwen op jezelf door te doen!

Wil jij het liefste een bijdrage aan de wereld zijn maar heb je geen idee HOE?

Mis je het zelfvertrouwen om jouw eigen bijdrage neer te zetten?

Wil jij wel maar ben je bang dat je niet serieus genomen, afgewezen of misschien zelfs gestraft wordt als jij jezelf laat zien?

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben Margot Peters...

Ik begrijp precies waar je staat. Ik heb heel lang gedacht dat ik niet in deze wereld hoorde omdat ik anders dacht. Ik voelde me anders, niet begrepen en buitengesloten. Het maakte me boos en verdrietig. Ik trok me terug omdat ik opgaf óf ging vechten om te bewijzen dat ik wél goed genoeg was. Het koste me ontzettend veel energie. Ik voelde me steeds gestrest en verdrietig. Naar buiten zette ik een glimlach op en liep ik op mijn tenen om het goed te doen.

Tot het moment dat ik er zo moe van was dat ik er wel mee moest stoppen. Ik wilde het niet meer, het moest anders kunnen, maar HOE?

Vanaf het moment dat ik besloot niet langer te wachten op de HOE en gewoon te vertrouwen op mijn creativiteit, veranderde alles. Ik bedacht creatieve projecten waarin ik leerde samenwerken, spelen, ontspannen, werken met deadlines, doelen behalen, vertrouwen op anderen, mezelf niet te serieus nemen en vooral…. vertrouwen op mezelf. Daarin neem ik nu steeds meer mensen op een speelse manier mee.

Ik stap in de avonturen die voor me liggen en leer van het leven. Dat, is volgens mij ons grootse doel op aarde. 

Waar heb jij behoefte aan?

maar HOE dan_ (1)

Praktische oplossingen

Jij hebt allemaal vragen en geen antwoorden. Je weet een heleboel, doet een heleboel onderzoek en hebt eigenlijk geen idee HOE je dagelijkse problemen praktisch oplost. 

Hoe hou je focus? Hoe stap je uit constant van alles moeten? Waar liggen jouw grenzen en wensen? Hoe hou je energie over?  

Spelend aan de slag, ergens beginnen, een praktische oplossing, een stappenplan, iemand die je even de weg wijst, dat is wat jij zoekt. 

 

talent inzetten

Ik wil aan de slag

Jij zit thuis en wil iets met je talenten. Jij hebt de wereld iets te brengen. Je weet alleen niet HOE. 

Je bent stressgevoelig, vind het spannend om aan de slag te gaan, zoekt met je energie en weet niet waar je moet beginnen. 

Je hebt iemand nodig die je inspireert en motiveert. Iemand die je helpt je talenten te ontdekken en te gebruiken zonder dat jij jezelf voorbij loopt. 

Kennis maken

Ik wil je leren kennen

Leuk al die mooie woorden maar jij wil me gewoon leven kennen. 

Van een veilige afstand kunnen kijken wie ik ben en wat ik doe. Ik snap je, ik stap ook niet zomaar bij iemand in. 

Je kunt beginnen bij het volgen van mijn social media. Daar ontdek je wie ik ben, wat ik doe en of ik enigzins bij je zou passen. Veel plezier mooi mens! 

 


Jouw universum, de keuze om jouw leven bewust te creeren.

Download de gratis audio!

Kom in
Zachte & Geïnspireerde Focus

Na het luisteren van deze audio weet je direct weer waar je staat. Daarop kan je gerichte keuzes maken. Vanuit deze helderheid weet je welke stappen je gaat zetten. Dat wat niet past bij je dromen kan je laten. Daardoor ontstaat nieuwe ruimte. Je bent uit je hoofd, terug in je flow.