Heb je het gevoel dat je geen enkele ruimte heb?
Verlang je naar rust en overzicht?

20190416_134717
Je bent even kwijt waar je staat. Helderheid om de volgende stappen vanuit de juiste energie te zetten.

Je verlangt naar inzicht, overzicht, ruimte in jezelf en je energie en focus. Een luisterend oor, een spiegel, iemand zonder oordeel en aanmoediging. Iemand die het liefst de boel even voor je bekijkt van een afstandje, vanuit een ander referentiekader het analyseert en het in een andere volgorde weer aan je teruggeeft. Jijzelf haalt daar wel de nieuwe inzichten en stappen uit.

Je hebt geen zin om een heel traject aan te gaan. Je reageert altijd vanuit jouw behoefte in dit moment. Dat dient jou en je proces goed. Jij weet hoe snel jij kan verschuiven met de juiste blik van buitenaf. Je verlangt met heel je hart om weer door te kunnen in jouw passie. Hiervoor is een Flowconsult. 

Consult

In een flowconsult zetten we de boel praktisch op een rijtje, kijken/voelen waar het niet stroomt en gooien de boel weer open. Jij verschuift van chaos naar orde, van blokkade naar mogelijkheden en van angst naar liefde en vaak vallen er weer nieuwe kwartjes. Helderheid! Je kan weer lekker verder.

Ik werk altijd met een combinatie tussen gesprek en ontspannen energiewerk. De ervaring heeft geleerd dat je je kilo’s lichter zult voelen na zo’n sessie.

Een Flowconsult vindt momenteel alleen via skype of telefoon plaats.
We nemen een uur de tijd. Indien gewenst leg ik in het consult kaarten ter ondersteuning van jouw proces. Let op, ik voorspel geen toekomst. De kaarten geven de onderwerpen, inzichten en tips die jij op dit moment mag ontvangen.

Investering:
€75,-  

Een sessie duurt een uur.

Ik ben Margot...

20190416_134816

Ik zie veel snel groeiende mensen om me heen vertragen en vastlopen door een vol hoofd. Met name de botsing tussen oude en nieuwe referentiekaders kost veel energie.

Ik leerde mijn talent om razend snel te ordenen al snel van mijn ouders. Analytisch en emotioneel betrokken. In mijn snelle, creatieve en soms wat chaotische groei is dit mijn houvast. Overzicht brengt rust en ruimte. Jezelf aankijken geeft helderheid. Creativiteit krijgt weer richting. Nu zet ik dat in mensen in hun prachtige groei te ondersteunen.

Extra Flowconsulten & Extra korting?

Koop dan een strippenkaart

3 sessies voor €200,-
(jouw voordeel, €25,-)

5 sessies voor €325,-
(jouw voordeel, €50,-)

Testimonials

“In het kader van mijn voorbereiding op een sollicitatiegesprek heb ik een coachsessie bij Margot gedaan. Toen zij mij vroeg wat ik uit het gesprek wilde halen antwoordde ik haar dat ik op dit moment genoegen nam met een vast contract.

Wat mij bij is gebleven van het gesprek dat daarop volgde is dat Margot mij uitdaagde om mijn kern kwaliteiten te benoemen. In het groter geheel stimuleerde zij mij tot zelfreflectie die leidde tot de realisatie dat ik eigenlijk in mijn leven nog nooit voor een baan ben afgewezen. Tijdens die sessie heeft Margot mij geholpen om de juiste mentale staat te bereiken. Het credo was dat als ik mijn pure zelf bent dan hoef ik niemand iets te bewijzen.

Ik ben twee dagen later bij mijn nieuwe werkgever aangenomen. Maar het grootste cadeau is dat ik niet meer twijfel aan mijn eigen capaciteiten en dit is een gift voor het leven”
"In de coachsessies die ik bij Margot heb gedaan heeft ze me begeleid om helder te krijgen waar mijn blokkades lagen.Ze deed dat door afstemmen op mij en vandaar uit de juiste vragen te stellen zodat ik het concreet kreeg en gemakkelijk zelf tot inzicht kon komen. Het was ontzettend waardevol voor mij."
“Wat een geweldig alternatief voor een live consult!
Een telefonische afspraak met Margot is alsof je echt live met haar in contact bent. Je hoort haar rustige, prettige stem aan je oor. Dit geeft je gelijk een veilig en vertrouwd gevoel. Vervolgens luistert ze intens naar jouw verhaal zonder te interrumperen. Dit maakt dat je je écht gehoord voelt!

Haar analyse daarna is verbluffend to the point, een eye-opener. Ze neemt alle tijd voor je en vat samen, komt terug op datgene wat je gezegd hebt. Zelf ben je ook in de gelegenheid om op te schrijven wat Margot aangeeft. Het trekken van de Engelenkaarten en hun betekenis maakt het consult compleet.”
Nelly van Ginneken

Toch ergens anders behoefte aan?

Dromen waar maken

Je bent beland in stilstand of hard werken. Je krijgt maar geen balans te pakken. Je bent zo dichtbij maar HOE passen de puzzelstukjes in elkaar? HOE werk je heel gericht aan je doelen én ga je met de stroom mee?

Rust in mijn energie

Je staat volop in de creatie van je visie. Je weet dat je achter het stuur zit in je eigen leven. Je bent even kwijt waar je staat in het geheel. Oud en nieuw danst door elkaar en je verlangt naar helderheid. Helderheid om de volgende stappen vanuit de juiste energie te zetten.

Ik wil gewoon mezelf zijn

Je verlangt ernaar om jezelf te zijn. Als je gaat zitten om je eigen waarheid in de wereld te zetten loop je vast. Hoe vang je jouw gevoelens en ideeën in woorden? Waarom krijg je niet voor elkaar wat je graag wil:  zonder schroom zichtbaar zijn.