“Wil jij graag in je eigen flow te stappen?”
“Ben je vaak in je hoofd, mee met de taken van de dagelijkse dag of
overal en nergens met je aandacht?”

In Creatie vanuit je bron kun je steeds weer voorbij gaan aan je hoofd en in je eigen focus en flow stappen. Iedere dag opstaan met waar je echt blij van wordt. Dat zorgt voor een fijne motivatie en actie die vanuit jezelf komt.

Je laat de vraag ‘wat moet ik doen om het goed te doen?’ los en stelt de vragen die er echt toe doet. ‘Wat geeft me in dit moment vreugde?’ ‘Wie mag ik daar vandaag voor zijn?’ ‘Wat wil er vandaag ontstaan?’

Je kiest zelf wat je nodig hebt of sluit aan bij een draaiend programma. Zo voel je sterker je eigen kern, grenzen, wensen, je eigen creatiekracht, de synchroniciteit en ben je verbonden met mensen die dat ook kiezen.

Wat is er mogelijk als je 30 dagen achter elkaar verbonden bent met jezelf? Kom het ervaren in Creatie vanuit je bron.

Vertrouwen in jezelf door te doen, te ervaren en je eigen flow te ontdekken.
creatie vanuit je bron

Creatie vanuit je bron

Ieder moment instromen

toegang tot de besloten Facebookgroep
& de besloten website

Lekker zelf aan de slag – In de ledenwebsite van Creatie vanuit je bron vind je leuke praktische programma’s, meditatie en afstemmingen. Een boel inspiratie waar je zelf mee aan de slag kan. 

Fijn netwerk – Via zooms of de besloten Facebookgroep ben je verbonden met een netwerk van mensen die ook bewust kiezen voor hun eigen flow. De Zooms vinden om de week plaats.

Doordat je het samen met een groeiende groep gemotiveerde en geïnspireerde mensen doet zal je zien dat het als vanzelf kan gaan. Voorbij aan je hoofd zet je iedere dag een behapbare stap. Inspiratie, ontspanning en verbinding steeds weer binnen handbereik.

Ben je klaar voor een rustiger hoofd
& actie in je leven?

Investering:

€35,-

Testimonials