“Bewust, professioneel en traumasensitief werken is dé sleutel tot echte verandering”

20190607_162511

Bewust

Bewust leven en bewust zijn staat bij Jouw universum voor een holistisch mens- en wereldbeeld. We kijken naar jou als een geheel.

Lichaam, brein, ziel, energie.  Jij in jouw netwerk en in de wereld waar je in leeft. Hierdoor pak je makkelijker de kern van problemen aan en los je ze daadwerkelijk op.

Goed geaard bewustzijn is één van onze speerpunten. Het is prachtig om jezelf te ontplooien, mits dit vanuit een goede basis gebeurt. 

Meer energie, meer levenslust, meer ruimte om jezelf te zijn.

Professioneel

Bij Jouw universum vinden we professioneel werken belangrijk. Dit houd in dat zelfreflectie, multidisciplinair werken, goed opgeleid zijn, jezelf blijven ontwikkelen,  vanuit open hart in verbinding zijn en goede (zelf) zorg voor de coaches en therapeuten centraal staan.  

Als wij goed voor onszelf zorgen zijn wij de beste versie van onszelf voor jou.

Traumasensitief

20190416_134816

Door ervaringen in het werken met mensen met trauma weten we de belangrijke aandachtspunten te signaleren. In de werkboeken, community en cursussen zie je dat terug in checkpoint die jou zelf helpen te signaleren. Komen we signaleren van trauma tegen benoemen we deze en verwijzen we door. We hebben een groeiend netwerk dat zorgvuldig gescand is op bewuste, professionele en (trauma)sensitieve mensen.

Binnen Jouw universum scholen we regelmatig bij om ons scherp te houden op dit gebied.