Heb je een onmisbare dienst in de holistische sector maar ben je onzichtbaar?

Heb je het gevoel dat je zo hard en alleen moet werken om je plekje in de wereld in te nemen?

Verlang naar dat mensen jou vinden ?

Hey, bewuste leider van de toekomst

Je bent een enthousiast, bewust en sensitief mens. Door je gevoeligheid en levenservaring loop je een geheel eigen weg...

Steeds weer net een beetje anders. Lekker eigenwijs.
Je hebt geleerd heel goed naar je eigen innerlijke kompas te luisteren. 
Je creëert je leven heel bewust. 

Jij weet dat je een heel belangrijk puzzelstukje hebt gevonden in het leven op een nieuwe manier, een holistische manier.  Alles in jou roept om de hele wereld hiermee te bereiken. Praktisch staat alles wel redelijk.  Je hebt inmiddels lekker geoefend. De vraag is hoe je het nu groter over brengt.

Je bent er zat van om tegen weerstand of stilte aan te lopen. Je bent klaar voor de volgende stap.  Tijd om je eigen verhaal te delen met de wereld. Tijd om volledig uit te spreken wat je denkt en daarin de verbinding te vinden met klant.

Je voelt een enorme kracht die je vooruit duwt. Er is geen andere weg.
Toch staat er steeds weer iets tussen jou en het echt neerzetten van je boodschap.

Je mist het vertrouwen om jezelf in de wereld neer te zetten. Wat jij doet is zo intuïtief, hoe verwoord je dat nou? Hoe pak je dat zakelijke aan op een manier die bij je past. Het maakt je onzeker waardoor je stil blijft staan of blijft hangen.  Je krijgt je website, je bedrijf en/of je boodschap (nog) niet de wereld in. Je komt je eigen blokkades tegen als je aan de slag gaat. Die had je inmiddels toch wel gehad?

Had je eerder het gevoel om hier voor weg te lopen? Dat is verleden tijd…   

Je bent klaar voor de volgende stap

Je hebt geleerd werkplekken, mensen, samenwerkingen, klanten en relaties te vinden waar jij:

 • Je vrij voelt
 • Je liefde en warmte kwijt kan
 • Tot rust komt op een stevige basis
 • Genoeg uitdaging ervaart om te leren, te ontwikkelen
 • Genoeg veiligheid om te groeien, te reflecteren en te bloeien
 • Echtheid en vertrouwen ervaart in de mensen om je heen.    
kai-brune-Z-gTyL0dOH4-unsplash

Het voelt tijd om volledig voor jouw boodschap staan.
De wereld te veranderen op je geheel eigen manier. 
Dat is niet altijd veilig. Je uitspreken is spannend.

Hoe word ik ontvangen?

Krijg ik de wind van voren?

Beland ik in een wapenstilstand maar qua spanning snijdende situatie?

Word ik ergens weggezet?

Je vraagt je af hoe je jezelf op jouw eigen authentieke manier in de wereld zet.
Hoe vertel je nou precies wie jij bent, wat je voelt & wat de wereld volgens jou zo nodig heeft?

Ik ben Margot...

Talentvinder, talentcoach

Super creatief en intuïtief, een liefdevol hart om naast mensen te staan. Ik voelde dat ik de wereld iets te brengen had. Praktisch zette ik alles klaar en het lukte het maar niet om mijn mooie creatie met de wereld te delen. Ik snapte er niets van. Ik had mijn gedichten en teksten altijd kunnen delen. Waarom liep ik nu vast?

Toen ontdekte ik dat ik nu mijn eigen gevoel, intuïtie en geloof met de wereld ging delen.  Dat wat steeds als vaag en zweverig was bestempeld. Dat moest ik ook nog eens zakelijk gaan vertalen, hoe moest ik dat doen?

Daar begon mijn eigen avontuur. Kwetsbaar durven zijn. Oude ervaringen en overtuigingen betreft zichtbaarheid opruimen. Ik ontdekte dat ik in een jaar mijn hele realiteit veranderde. Ik had de woorden immers allang.

Ik voelde me eerder  alleen omdat niemand mijn levens-, zorg- en wereldvisie leek te begrijpen. Gaande weg vond ik een netwerk van mensen die net zo voelen en denken als ik. Ik vond de verbinding met mezelf en anderen die ik zo miste. Nu sta ik met veel trots in de wereld met mijn bedrijf. 

Ik voelde me eerder  alleen omdat niemand mijn levens-, zorg- en wereldvisie leek te begrijpen. Gaande weg vond ik een netwerk van mensen die net zo voelen en denken als ik. Ik vond de verbinding met mezelf en anderen die ik zo miste. Nu sta ik met veel trots in de wereld met mijn bedrijf. 

"Omdat Margot me hielp mijn eigen woorden te vinden ontdekte ik de werkelijke waarde die ik te bieden heb. Nu trek ik precies de mensen aan die bij passen: Bewust en intuïtief!"
Mandy Esmee
Pioniers in Flow
Samen komen we verder

Zoek je mensen die holistisch in zakelijkheid staan zodat je bedrijf groots kan zijn én bij je past?

Het authenticiteitstraject is
een proces van 6-12 maanden met:

 • Een coach die je op jouw pad houdt, praktisch, emotioneel, mentaal en spiritueel;
 • Een webdesigner die goed werkt voor een intuïtieve klant;
 • Een branddesigner die vastlegt wie je bent, waar je voor staat en hoe je dat gaat communiceren
 • Eventueel aanvullend ondersteuning bij de uitdagingen die je tegenkomt op je pad, bijvoorbeeld hulp van een financieel planner, lichaamsbewustzijn door individuele yoga, etc.
       Jouw talent is dat je altijd wel je weg vindt. Daar gaan we van uit en bouwen we op door. 
clay-banks-W2zipE1V-iQ-unsplash

Ik werk holistisch.
Dit betekent ik je zie als geheel.

Om je bedrijf neer te zetten kan je opeens dingen tegen komen die je niet verwacht had. Een angst voor mensen, jezelf neerzetten, aanwezig zijn in het moment, communicatie, moeite met gelddoelen stellen, moeite met aantrekkelijk zijn.  Ik heb een prachtig netwerk van bewuste mensen om me heen die ik daarin zo nodig invlieg in jouw proces. Zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. 

Met een dreamteam aan de slag

Hoe werkt het?

De snelheid van het traject is afhankelijk van het tempo dat jij kan en wil lopen. 

1. We beginnen met interviews waarin ik je om jouw doelen, uitdagingen, motivatie om snel in beeld te krijgen. Daarnaast ga je met een branddesigner aan de slag die je vraagt wie je bent, wat je doet, wat jij nodig hebt, wat je wil bereiken met je klant, wat je inspiratie is, wie je klant is, waar de vraag van je klant ligt. Dit ga je met de webdesigner vorm geven in een magnetische website.  In jou vinden we de woorden die je graag met de wereld wil delen. Op deze manier wordt het leuk en licht om je eigen woorden te vinden en te gebruiken. 

2. Je krijgt van mij een spiegelmap waarin jouw kern staat. Iedere keer als je denkt dat je vaag bent kan je hier naar terug. Jouw houvast tijdens dit proces. Ieder moment dat je vast dreigt te lopen sta ik voor je klaar. Samen zorg we dat jij zo makkelijk mogelijk door je proces heen gaat.

3. Nu ga je jezelf neerzetten in contact met anderen. We kijken samen wat er gebeurt. Waar je vastloopt schaven we bij en/of ruimen we oude overtuigingen op. We maken samen steeds weer ruimte voor je nieuwe stappen.

4. Samen kijken we terug op je proces. Ben je tevreden? Is er nog iets nodig? Is het tijd om feest te vieren?

"Margot heeft mij laten zien dat ik het in mij heb waar ik voor sta, waar ik in geloof, wat ik uit wil dragen. Ze heeft me laten inzien dat ik dat echt zelf ben. Doordat ze op een heldere, concrete manier mijn woorden terug heeft gegeven en het tastbaar heeft gemaakt kan ik mijzelf zien!

Wat levert het me op?

Je overwint je voorgaande teleurstellingen, kijkt in de spiegel en ruimt de niet langer passende overtuigingen op.  Je staat bij jezelf stil en vindt nieuwe antwoorden in die ruimte.  Je laadt op en hebt bakken nieuwe energie en inspiratie.

Zelfvertrouwen, trots en blijdschap komen dan vanzelf. Het tilt je op. Je kan de beste versie van jezelf zijn en de ander ook! Daar zet jij jezelf dan ook met heel veel passie neer. In website, communicatie en in je dagelijkse missie. Je talent wordt gezien. Je zit in een prachtige opwaartse spiraal. Dankbaar straal je in wat je doet. Je bent happy met jezelf en de mooie mensen om je heen.

Jij bent jezelf
Met alles wat je bent
Het cadeau dat deze wereld zo goed kan gebruiken.

En… je trekt als vanzelf de mensen aan die jij zo’n onmisbare dienst/product te bieden hebt.

Authenticiteitstraject

zelf samenstellen
Jouw Investering: €3997,-
 • Persoonlijk droomplan
 • Spiegelmap
  Een document dat je dicht bij jezelf houdt, met jouw plan & uitgewerkte interviews
 • Coachsessies (online of op locatie)
  De hoeveelheid sessies die je nodig hebt, is afhankelijk van jouw proces
 • Branding- en communicatieplan
  De manier waarop je gaat communiceren met de wereld. Met een heel persoonlijk visitekaartje en logo.
 • Intuïtieve website
 • Energetische behandelingen (Bars)
  Deze zorgen dat je ruimte in je hoofd hebt om makkelijk door dit traject heen te bewegen.
 • Aanvullende ondersteuning
  Bij uitdagingen die je tegenkomt op je pad.

Leg contact voor jouw gratis kennismaking & Authenticiteitsscan

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van het traject wat je kiest kan je pakket de volgende onderdelen bevatten:

 • Een persoonlijk droomplan.
 • De hoeveelheid coachingsessie die je nodig hebt, afhankelijk van jouw proces.
 • wandelingen en lunch tijdens sessies met mij.
 • Je website
 • Je branding, de manier waarop je gaat communiceren met de wereld. Met een heel persoonlijk visitekaartje en logo.
 • Spiegelmap met daarin jouw plan en de uitgewerkte interviews die ik met je doe. Een document dat je dicht bij jezelf houd omdat je er je eigen antwoorden helder geordend in terug vindt.
 • Energetische behandelingen (bars) die zorgen dat je de ruimte in je hoofd hebt om makkelijk door dit traject heen te bewegen. 
 • De ondersteuning bij de uitdagingen die je tegenkomt op je pad, bijvoorbeeld hulp van een financieel planner, lichaamsbewustzijn door individuele yoga, etc.

Nee, ook mannen zijn welkom.  De intentie is juist een community neer te zetten die bestaat uit zowel mannen als vrouwen.

Nee. In de community vind je mensen met een praktijk, een baan of een andere dag invulling. Dit is niet bepalend voor de inhoud die we met elkaar bespreken.

Deze community is voor mensen die bewust willen bijdragen aan een vermenselijking in deze maatschappij. Mocht jij je daarmee verbonden voelen maar geen coach, leraar of zorgverlener zijn, ben je ook welkom. De bedoeling is wel dat deze community bestaat uit mensen die, in sociale zin, bij willen dragen aan onze huidige wereld. Herken je je daar niet in, dan is deze community niet voor jou.

Dat is zeker geen probleem. Regelmatig vinden er workshops of andere activiteiten plaats die juist gericht zijn om het voelen en helder krijgen van jouw ‘missie’. Als je dus wel voelt dat je iets te doen hebt maar nog niet goed weet wat, is deze community dus juist iets voor jou.

Dat beslis jij zelf. Je kunt steeds weer kiezen waar je aan deel wilt nemen en hoe intens je in de cursussen duikt. Ik ben wekelijks een uur tot anderhalf uur beschikbaar voor vragen. Meditaties duren gemiddeld tussen de 5 a 20 minuten. Met werkboeken kan je een uur tot uren aan de sla.g Jij bepaalt dus hoeveel tijd jij wil investeren.

Nee. In de groep zijn er mensen met verschillende voorkeuren. De één luistert vooral de meditaties, de ander is enkel bij de ontmoetingsmomenten. Iedereen is vrij om zijn of haar eigen voorkeuren te volgen. Ga het vooral ervaren en voelen wat bij jou past.

Er is altijd een lopend aanbod. De ene keer behandelen we samen een boek. De andere keer is er een 30 daagse challenge, een workshop of een gezamelijke meditatie. Jij kiest waar en in welk tempo je mee wilt doen. Al het aanbod vind je terug op een besloten website. Zo kan jij kijken wat jij op dat moment op wil pakken.

Je kunt per maand opzeggen. De uitzondering is als je kiest voor een Doelgericht of Ontspannen en Doelgericht pakket. Hiermee kies je voor een coachingsproduct. Je kiest voor een commitment van een half jaar. In dit half jaar werken we samen aan jouw droomplan en heb je toegang tot alle inhoud van de Creatie vanuit je bron community.

 

Je kan ieder moment een consult bij me inboeken. Dit kan op het moment dat jij behoefte hebt aan een consult. Los van de pakketten kosten consulten €75,-. 

Binnen de pakketten Doelgericht en Doelgericht en ontspannen knallen betaal je €65,- voor een consult, wat inbegrepen zit in het maandbedrag van dat pakket.

Kies je voor een pakket met een maandelijks consult, is afstand geen probleem. De coaching kan via Skype. Mijn ervaring is dat de resultaten niet lijden onder de afstand tussen ons. De Bars sessies vinden wel altijd plaats in mijn praktijk in Leeuwarden. Kiezen voor een Doelgericht en Ontspannen Knallen pakket betekent een maandelijks bezoek aan mijn praktijk. Het is aan jou om te bepalen welke afstand je daar voor wilt afleggen. Kom je van ver, zou je een maandelijks bezoek aan Friesland kunnen overwegen en plannen we je consult en bars sessie op één dag.