Van chaos naar focus

Met heel mijn hart wilde ik je begin deze week enthousiast over alle nieuwe dingen vertellen. Mijn websitebouwer is klaar met beide websites die ze voor me heeft gebouwd. Ik heb een prachtig programma dat mensen helpt om afstemming, actie, focus en bewustzijn te combineren op een manier die in je dagelijks leven past. De community Creatie vanuit je bron staat klaar om haar deuren te openen. Alles waar ik zo hard aan gewerkt heb is klaar.

Toch kon ik het maandag nog niet met je delen. Het wilde niet. De energie was er nog niet klaar voor. Oude verwerking en de puntjes op de i voor het nieuwe liepen nog door elkaar. Het grappige is dat je het kan merken op het moment dat je iets probeert te schrijven of in de actie gaat. ‘He?’ denk je dan ‘Ik bedoelde dit maar ik voelde dat, wat ik nu neerzet is precies een mix van beide.

Je kan geen heldere nieuwe keuzes maken als je gedachten nog worden vertroebelt met oude gevoelens. Dat is waar deze week om gaat.
Hoe groot het verlangen naar het nieuwe ook is. Het oude mag eerst afgerond worden. Dan kan je helder in je nieuwe avontuur stappen.
Ik zie de mooie mensen om me heen in de war raken. He? Wat is er aan de hand? Waarom is niets helder? Waarom loopt alles door elkaar? Welke kant moet ik nu op? Waar moet ik wel en waar moet ik niet op reageren?
Het fijne is, mooi mens, dat je alleen maar hoeft te luisteren naar wat er in jou gebeurt. 
Wat leeft er in jou wat nog gehoord wil worden? Wat past bij jouw nieuwe focus en wat niet?

Soms lijkt helderheid heel ver weg. Het is echter heel dichtbij. Ik heb een mooie meditatie voor je gemaakt die je op weg helpt. In deze meditatie breng ik je terug naar je focus. Je weet direct weer waar je staat. Daarop kan je gerichte keuzes maken. Vanuit deze helderheid weet je welke stappen je gaat zetten. Dat wat niet past bij je dromen en doelen kan je laten. Daardoor ontstaat nieuwe ruimte. Je bent uit je hoofd, terug in je flow.

Yes ik kies voor zachte focus
Veel plezier ermee!

Liefs,

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over deze blog

Margot Peters

Een heerlijk creatief hoofd & een enorme chaos. De kern van mijn leven. Jaren heen ben ik gaan zoeken. Het kan toch anders? Kan ik, met al mijn creativiteit niet een manier van leven vinden die me beter dient? Waarin ik enige kaders kan aanbrengen waardoor mijn creativiteit gerichter stroomt? Waarin rust, ontspanning en focus makkelijker stromen? Er enig overzicht in de zee van prachtige ideeen is? Tijd mijn grootste vriend is i.p.v. degene waar ik steeds tegen vecht. In mijn blogs deel ik met jou mijn zoektocht, mijn flaters en zeker ook mijn hacks en overwinnningen.

Volg Jouw Universum